lørdag den 12. januar 2013

Hvide roser på snor.

Det er en langsom start på det kreative i år ,sådan kan det gå når fysikken har andre planer.


I går fik jeg 60 hvide roser til min samling:
 Jeg klipper blomster-hovederne af og trækker dem på snor, så bliver de draperet i skåle eller hvor det passer mig bedst, så kan de pynter der lige fra et ½ år og op til flere år.

    .
Tak til jer der kigger ind på min blog. Det at dele interesser,stort og småt fra livet går først op i en højre enhed, når man har nogen at dele det med, både her på bloggen... med også i den virkelige verden. Håber at din dag bliver god,husk at tage hånd om dig selv og din næste. Jeg vil blive ekstra glad hvis du tilmelder dig som fast læser af min side. Knus Leila

4 kommentarer:

 1. aj det er da en vild fed ide, ja nogle ville syntes du myrdede dem men på denne måde får du jo glæde af dem meget længe og som tørrede ser de helt sikkert osse smukke ud . det må og vil jeg prøve tak for fedt tip.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen,det glæder mig at du synes om min ide.God weekend knus fra leila

   Slet
 2. Den ene buket af mine roser købt i søndags er begyndt at hænge med hovederne. Men nu er det vel for sent at trække dem på snor, for idéen er da god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan sagtens lade sig gøre, jeg har på min blog for længe siden lagt ideen ind hvor det er hyben-roser der er brugt.De pynter nu i en gammel violinkasse og dufter stadig selvom de er trukket på snor sidste sommer. Man kan også klippe lidt af stængler-ne og så sætte dem i meget varm vand et kort stykke tid ,det kan af og til få dem til at rejse sig.Men jeg vil vælge roser på snor. God weekend.

   Slet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
LeilaUdvalgt indlæg

Jul udenfor, med bla.vintage stjerner,beton kugler,lærk og gran.

 Så fik jeg endelig pyntet havebordet på den sydvendte terrasse. Jeg var så heldig at få fat i  to store vintage stjerne-lanterner og havde...