Sider

torsdag den 13. oktober 2016

Julepynt og beton

Nu er det den tid hvor jeg beynder at laver ting át pynte op med til jul både ude og inde. 
Jeg laver forskellige holder i beton med en gren i midten til at pynter med gerne og kogler.
Her er en af de mindre.

 Kogle er meget anvendelige og der kan bruges mange.
De er smukke at sætte rundt omkring ude og inde.


12 kommentarer:

 1. Det ser godt ud Leila, jeg kan også rigtig godt lide dit træ:-) Her er vi ved at få installeret en varmepumpe, og det betyder at jeg skal have lavet fuldstændig om der hvor jeg opbevare mine materialer, og i dag er dagen for den store omgang. Håber det giver et fornyet overblik så jeg kan komme i gang med at kreerer.
  Fortsat rigtig god fornøjelse med det hele:-)
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da noget af et projekt i har gang i Anette ,men helt sikkert bliver I glade for det når projektet er færdig. Det bliver rart for dig at få styr på dit materiale lager,det bliver spændende at se hvad du finder på at kreative ting. Din stil kan jeg lide. Hygge herfra.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Gitte det var sødt af dig ,et er at man selv kan lide ting et andet er om andre kan. Hygge herfra

   Slet
 3. Ja beton må der til, det er ikke til at undvære i haven, når først man har opdaget hvor fint og anvendeligt det er. Koglerne kan man bestemt ikke få for mange af. Stativet er fint med grene. Jeg har nogle stående, fra sidste jul, som skal pyntes om ikke så længe :-)

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anette det har du ret i. Glæder mig til at se dine stativer med pynt. Jeg har også lavet nogen i mands højde,har tænk at beklæde det ene med kun "kogler på snor". Det er en skøn tid vi går i møde,pyntegenerne kan rigtig få lov at folde sig ud. Hygge herfra

   Slet
 4. Beautiful so pretty love and hugs Carole x

  SvarSlet
  Svar

  1. Thank you for your sweet words. Are you starting to make Christmas cards. Love and hugs

   Slet
 5. Hej
  Det ser super hyggeligt ud .. fint træ ... jeg skal prøve koglen, tænker om ikke den falder af stativet når der er beton i .. og mange kan man sagtens bruge
  Hyggelig blog du har
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen. koglen falder ikke af,jeg holder ved kanten på den mens jeg hælde beton i og mens jeg ryster den. Hygge herfra

   Slet
 6. dette er bare så fint. sælger du ud eller gemmer du det hele væk? med alt det du laver må du ha meget rundt omkring. super flot dekoration denne ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte. Jeg sælger aldrig noget,men har givet noget væk. Da jeg er kronisk syg, laver jeg kun når manden har tid at hjælpe og jeg selv har overskud og overskud det er der ikke aldtid meget af. Inde i mit hoved kan jeg så meget,men når det kommer til stykket kan jeg ikke. Men så nyder jeg dobbelt når der bliver lavet noget.

   Slet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
Leila