Sider

torsdag den 8. juni 2017

Vores nye Cafe hjørne og andet.


Sommeren er her.

ih hvor jeg elsker udetiden, hvor man ikke skal pakkes ind i flere lag tøj.
Her på gåden,går det lidt langsom, men noget bliver der da lavet, blandt andet er der blevet brugt spandevis af træbeskyttelse til at male havemøbler med.
En fornøjelse at male ,men pyha ! at slibe ned og klargøre til maling.  
De gamle egetræsstole har fået tre gange ,så mon ikke de klare at stå ude et stykke tid.
 Jeg elsker mange små steder med siddepladser, måske fordi jeg er romantiker eller fordi jeg døjer med at gå eller en kombination af begge. 
Dette smukke sjal har min datter lavet til mig, skøn når solen går bag en sky.Jeg er vild med smuk porcelæn både gammel og ny design. Dette smukke Kongelig porcelæns kaffe og spisesstel har jeg fået af min mor.Det var den sidste fødselsdags gave fra hende ,så den holder jeg meget af at bruge.


På vores gårdsplads har vi to siddepladser den i så først har morgensol og aftensol.
Pladsen herunder med de sorte Skagen-møbler,har ikke aftensol,så derfor var det skønt med en ekstra plads med aftensol. 


Her har møblerne også fået en opfriskning ,jeg elsker hvide møbler, men vi blev enige om at sort var lettere at holde rene,så næsten alle havemøbler er malet sort. Det passer jo også godt til de stillebens borde som Gert har lavet til mig,som det herunder. 


Her på vores "sten terrasse" er der også morgensol og efter middagssol, her har jeg fået anbragt en solvogn, hvor jeg kan hvile mig , da det er påkrævet op til flere gange i løbet af en dag.
Nu mangler Gert lige at lavet en smuk skjuler, til den kæmpe store sorte urtepotte og et bord til at lave stilleben på, samt et stativ til klatreroser. Min to do liste til ham vokser hver dag.Godt at jeg har en kærlig og hjælpsom mand.

 Lige rundt om hushjørnet er terrassen fra udestuen, der står min vandpige og hælder vand i en gammel jern te-potte, fra min plads på solvognen kan jeg høre den sagte rislen og det er virkelig noget der er dejligt at lytte til sammen med fuglesang og insekters summen.Dette smukke motiv tog jeg forleden i haven


Længst nede mod vejen har vi frit udsyn ud over landskabet. Her det skønt at sidde og bare drømme.Dette foto er taget for nogen tid siden vores gunnera er blevet meget stører siden.

Her i haven er mange store træer,det er dejligt, især da vi bor på en bakketop og hvor vesten-vinden ofte lege tagfat. Her er mange fugle og vi har mange skovduer der yngler i træernes toppe. her er også hare, fasaner og en gammel rå som holder til. I bunden af vore "skov" pusler pindsvin. Jeg elsker at bo på landet.


Jeg er ikke mere så aktiv på bloggen, mit heldbred driller meget i tiden,men så glæder jeg mig dobbelt over de små ting og den glæde andre bringe enten via nette eller i det virkelige liv. Idéer og nye planer kommer hver dag, jeg må så sætte dem i bås indtil jeg med familie og venners hjælp kan få udført nogle af dem. 
jeg vil slutte af med nogle foto og ønske dig der læser dette en dejlig dag.
10 kommentarer:

 1. Skønne skønne billeder fra din oase. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Ha en god dag knus herfra

   Slet
 2. Nøjjj, hvor ville jeg gerne komme på besøg hos jer og få te. i bor så smukt og gør et stort arbejde for at holde og forbedre alting. super flotte billeder i viser her også af planter og marker. varme sommer hilsner fra Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du vil være velkommen ,hvis din vej faldt forbi det vestjyske. tak for din søde kommentar. Knus herfra

   Slet
 3. Dejligt sted hvor du kan nyde både udsigt og nymalede havmøbler.
  Mænd har generelt mange todo lister fra konerne, godt vi har dem ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak lisbeth. Ja det erdejligt med en hjælpsom mand. Her er solen lige kommet frem,så jeg vil udenfor og nyde det og bare nyde at alting gror.Knus herfra

   Slet
 4. Hold nu op Leila hvor har i et smukt hus og en fantastisk have.
  Så mange flotte billeder du viser os og så mange geniale løsninger og ideer.
  Hvor er jeg vild med at i benytter almindelige spisebords stole. Det er virkelig noget jeg må overveje. For det ser så smukt ud.

  Håber du får nogle smukke dejlige dage
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte. Tak for din hilsen. jeg er også vild med alm. spisestole udenfor,jeg drømmer om et kæmpe stor planke bord i haven med mange smukke gamle stole til, et der kan samle famile og venner til hygge i bedste "Provence stil". Knus herfra

   Slet
 5. Dejligt sted du bor, og sikke mange fine ting du viser her.
  Det er vigtigt med gode siddepladser i haven - og mændene - dem har vi gerne til at hjælpe os med alle planerne, ikke :)

  SvarSlet
 6. Wonderful photos you live in a very pretty plave you are so lucky to have all this around you Love and hugs Carole x

  SvarSlet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
Leila