lørdag den 2. september 2017

Kreativ fritid, husflid, Lyng og Dådyr Dagen har stået i inspirationens tegn. Gert og jeg har været til Kreativ messe i Viborg. Skønt at kunne dele den interesse med sin mand. Vejret var skønt og humøret og forventningerne var høje.Hjemmefra havde vi bestemt os for de stande vi ville se, og skulle manden havde lyst kunne han tage en omgang mere i begge haller, imens jeg ventede i bilen, men det blev nu ikke aktuelt.

Vi startede ved stand 63 & 64 hos Tage og Else Marie fra Tempa. Der blev snakket og lavet lidt handel. Foto fik jeg ikke taget der. Men det var inspirerende ting, der var på deres stande. Du kan se mere herUdefor var der disse unge mænd, som straks tiltrak mig,
Det  passer nu ikke helt.. Det var nu den helt vindunderlige Esse som fangede mit blik. Vi snakke en del med de to ungersvende. Jeg fik en god snak med Niels Thorup ang. smedting til de to Hestekaner, vi har købt. Skønt at møde en, der vægter smedefaget og kvaliteten højt.


Det er virkelig imponerede, at der kan smedes ved sådan en lille esse.


 Det var ganske almindelige trækul, der blev fyret med.


Her var en gut, der havde humor, og som forstod at få smilet op hos dem, der kom forbi. Vi blev straks inviteret til at komme til Hvolris marked den 9 & 10 sept. Om det sker aner jeg ikke, men med den energi der blev lagt for dagen af Hvolris venner, kan jeg kun give opfordringen videre. 


 Vi var også forbi Kreativ Beton. Jeg havde sagt, at jeg ikke skulle købe noget, men Gert købte ind til mig af både det ene og det andet. Blandt andet noget af deres nye hvide beton. Det bliver spændene, hvad der kan komme ud af det.


Min mand drejer i træ, og jeg måtte straks havde fat i ham, da jeg opdagede Tapdrup husflids stand. Der var igen nogle dygtige mænd med deres smukke husflid. Det er så skønt, når kreative mennesker deler ud af deres erfaring.


Jeg kan opfodre til at gå ind og se her  Lars Pedersen er en fabelagtig kunstner, som laver de smukkeste fugle. Jeg var især vild med de smukke storke. Det var som når jeg så storkene gå omkring på engen hjemme hos mine forældre,da jeg var barn. Jeg synes, han har været rigtig heldig med deres position.


 Efter messen kørte vi til Borgvold i Viborg og spiste. Derefter gik turen til Vind hede, hvor Gert skulle plukke lidt lyng til mig. Imens Gert hoppede rundt i vejkanten så jeg disse Dådyr bag ham 
To hjorte og en hind


Flot gevir


Nu er det slap af tid. Gert har fundet violinen frem og sørger for aftenens underholdning. I morgen skal vi måske, til Spillemandsmuseet i Rebild, men vi får se. 
Hygge herfra.


6 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en god dag, og at slutte af med spillemandsmusik er ikke dårligt. Jeg har været på Spillemandsmuséet i Rebild, der fik jeg en lille svingom.
  Tak for turen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Lisbeth. Det er altis skønt at komme til spillemandsmuset til søndags dans og spil sammen. min mand tager gerne violinen med og spiller af hjertets lyst. Glad musik og glade mennesker,det er bare dejligt. Hygge herfra og knus.

   Slet
 2. Heldig med heldig på er du søde. Så mange fine oplevelser.
  Jeg er meget spændt på det hvide beton. Det må du altså lige give en opfølgning på. Jeg har nemlig læst om den. Ville ønske man kunne købe den i butikkerne. Er så træt af dyr fragt. Jeg kunne blive fattig bare i fragt. Er så mega træt af det altså.
  Hvid beton er jo lige mig....... så måske jeg må lukke øjnene for dem grimme fragt!

  God dag søde dig
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja oplevelser kan ingen tage fra en. Jeg glæder mig også til at prøve det hvide beton,jeg vil blandt andet bruge det til hvide Duer og en nattergal til Nattegalens palæ, samt julekugler. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

   Slet
 3. Sikken en hyggelig dag i har haft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det bestemt,jeg kunne nem få behov for nye hobby af den tur. Knus herfra

   Slet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
LeilaUdvalgt indlæg

Jul udenfor, med bla.vintage stjerner,beton kugler,lærk og gran.

 Så fik jeg endelig pyntet havebordet på den sydvendte terrasse. Jeg var så heldig at få fat i  to store vintage stjerne-lanterner og havde...