mandag den 28. august 2017

Grøftekanten på min vej.

Jeg havde planer om at vi skulle til åben have besøg i denne weekend., men da der var noget arbejde herhjemme der skulle laves,kunne vi ikke nå det. 
I stedet for kørte vi en tur og der på ture så vi den mest fantastiske farvestrålende grøftekant vi nogenside har set. 
Det fik mig til at tænker på Benny Holsts tekst :
Sæt dig ned i en vejgrøft og se dig omkring,
se hvordan livet leves i hvert lille ting,
vend dit blik op mod himlen,
og mærk hvad der sker.
Du får ro i din sjæl,kan du ønske dig mer?
Det var over en meget lang strækning det så sådan ud,lige til at blive glad af at se på.

10 kommentarer:

 1. Hej Leila
  Ja det er smukke billeder, men det er vist ikke "bare" en grøftekant, men derimod en landmand, der har sået "pluk en blomst og tænk på din landmand"
  Uanset hvad er det smukt med mange smukke blomster.
  Jeg er lige kommet hjem fra morgenturen, det var helt stille, ingen lyde hørtes. En skøn morgen som blev nydt.
  Dejlig dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har nok ret eller kommunen, for det var over meget lang strækning og ikke kun på flad jord med ned i grøften og op igen . Det lyder skøn med din morgentur, ja det er en dejlig morgen her danser solen og jeg er på vej ud i haven. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

   Slet
 2. Den grøft er den smukkeste have man kan tænke sig. "Uskyldig og ligetil" og meget meget elskelig. Den følelse som digtet udtrykker, den følelse havde jeg også her til morgen,og den er der stadig. Åhh hvor er august skøn netop nu.
  Ha den dejligste dag Leila
  Good vibes hygge og knus fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Anette din beskrivelse er en smuk tolkning.Jeg føler noget dybt inde i sjælen når jeg ser/møde sådan en "renhed" som disse planter på vores vej i går. Håber, at din dag bliver god og tak for gode vibes. Knus

   Slet
 3. skønne grøftekanter er bare den smukkeste natur. enkelt og fine står de der og lyser op

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sandt som du har skrevet det Dorte. Hygge herfra

   Slet
 4. Så skønt et syn. Jeg kender også et par steder det er og mener det er noget med at landmænd kan få tilskud til at lave sådan en stribe med sommerblomster i udkanten af deres mark...dog uden at være helt sikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du kom forbi Rita. Det var sødt af dig. Det er muligt at det er en landmand der har stået for det smukke syn. Hvordan det end forholder sig, var det vidunderligt og smuk for øjet.

   Slet
 5. Jamen, altså, et betagende syn! Jeg har hørt at flere landmænd har sået sådan en kant i marken. Desværre ikke nogen heromkring, men hvor ER det altså SMUKT!

  SvarSlet
  Svar
  1. På vores tur så vi også flere af disse blomsterkanter som nogle betænksomme landmænd har sået,men det er som regel lige i kanten af marken.Her tæt på os er der en kant der er holdt i blå blomster, det ser også bare smukt ud. Det vi så,som jeg viser her var nede i grøften og op igen,uanset hvordan og hvem der har lavet det var det smuk. Tak fordi du kom forbi. Hygge herfra.

   Slet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
LeilaUdvalgt indlæg

Jul udenfor, med bla.vintage stjerner,beton kugler,lærk og gran.

 Så fik jeg endelig pyntet havebordet på den sydvendte terrasse. Jeg var så heldig at få fat i  to store vintage stjerne-lanterner og havde...