onsdag den 23. august 2017

Guldsmed og tørvejr

Skøn med tørvejr og sol.
I går slappede jeg af udenfor med at lave Guldsmede i kobber, til at pynte med rundt omkring i mine stilleben, og  nød at det var tørvejr og at solen dansede. Det er ikke kun mig der er glad for at solen er fremme, white swan /hvid solhat ser også ud til at nyde det.


 Gert har været ved at rydde op i gårdspladsen ,efter mit pileflet med mere.Det er dejligt når der er orden og gruset er ny-revet.


Godt der snart kommer solsikke til at pynte op med ,det er lidt grågrøn på silleben reolen. Der må gerne komme noget farve på.

Bage døren med skiltet ,har Gert sin værksted og det kan ikke vare længe førend han skal i gang med at renovere to hestekaner som jeg skal bruge til min julpynt. Dejlig med en mand der hjælper med at opfylde alle de påfund jeg kommer med.Her i baggrunden kan man se den grønne kane og understellet til den røde kane.


 Her høstes der også. Jeg håber at solen og tørvejret vil holde lidt endnu.


Det kan heller ikke vare længe forend kartoflerne skal op.


Jeg holder meget af at der er udsigt herfra hvor vi bor.


 Nu tror jeg at det er tid til en kop kaffe i det fri.
Hygge herfra.
8 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk hyggeligt og stemningsfuldt ud hos jer Leila.
  De kaner der, hold nu op jeg ville gå helt amok hvis jeg havde dem.
  De er smukke og jeg kan kun gætte på de bliver endnu smukkere tæt på.
  Uha jeg glæder mig til at se dem.

  Masser af knus og skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Jeg glæder mig også til at Gert får de to Kaner lavet færdig,den ene skal der ikke gøres så meget ved i år,den anden skal have en hel ny overdel. Det er store og meget tunge kaner,så der sker nok ikke noget ved, at sætten en kane ned i haven ved vejen som vinterdekoration,den anden skal være på gårdspladsen.Hygge herfra.

   Slet
 2. fantastisk super hyggeligt og hvor er den flot din guldsmed,hvordan laver du vingerne? du er jo bare en multikunstner

  SvarSlet
  Svar
  1. Multikunstner er jeg bestem ikke,men en gang imellem får jeg da lavet noget der kan bruges. Vingerne er lavet af det hvide lag fra en serviet,limet på med masser af lim ,malet, lakkkert med skibslak og så kobber på. Den kan sagtens tåle at stå ud også i regnvejr. Hygge herfra

   Slet
 3. Great dragonflies and beautiful photos so lovely Love and hugs Carole x

  SvarSlet
 4. Det ser fantastisk hyggeligt og stemningsfuldt ud hos jer Leila.


  ทางบ้าน

  SvarSlet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
LeilaUdvalgt indlæg

Jul udenfor, med bla.vintage stjerner,beton kugler,lærk og gran.

 Så fik jeg endelig pyntet havebordet på den sydvendte terrasse. Jeg var så heldig at få fat i  to store vintage stjerne-lanterner og havde...