torsdag den 17. august 2017

Ticonforte made in France og Mozart i skoven

De gamle Ticonforte havemøbler møder Mozart i skoven.
Mod vest i haven er der en lille skov. Der er flere stier indtil skoven,nogle smalle andre så brede at jeg kan køre på min el-scooter derind ,når jeg vil på opdagelse.


På en åben plads,dog under trækroner,hvor kun få lystråler kommer ned, men med udkig til haven,er vi begyndt på at lave et hyggested, hvor det vil være skønt at sidde en rigtig varm sommerdag, hvor det er for varmt andre steder i haven. Om det sker i år eller hvornår det sker er ikke let at spå om,især med det sommervejr vi har haft intil nu.


Det er planen, at der skal hænges lyskæder op imellem træerne så man kan skabe ekstra stemning.


Her har vi så Mozart som venter på at jeg får en god ide, til hvad der kan stå og pynte sammen med ham.Blomster trives jo ikke i den mørke. men indtil da må det være som det er. Mozart ser med et stille smil på den smukke hvide dame der står ikke så langt fra ham. 
Med hjælp fra god blog ven er stedet døbt Nattergalens Palæ.


15 kommentarer:

 1. Hej Leila
  Lad os håbe at I får brug for at sidde skyggefuldt i skoven, det ser hyggeligt ud. Godt at der er stier, så du kan køre derind med din elscooter.
  Mozart har en fin udsigt til damen :)
  Vi krydser fingre for, at I kan få lov at sidde i skyggen der i år.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, ja lige nu øser det ned, så Thøge Larsens tekst;Du Danske sommer jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig og du er i sindet jo lunefuld.Passer perfekt på sommeren i år,mon ikke jeg skal flytte til Samsø for at komme i tørvejr.Knus Leila

   Slet
 2. Nej hvor er det bare en hyggelig lille lysning inde i skoven. Jeg ser det hele for mig med lyskæder og masser af varme.
  Det er en genial lille plet.
  Hvad med at tage noget af alt dit flotte beton og pynte med på bordet.
  Eller lave en stor rede med masser af æg og kalde det nattergalens hule.
  Ja jeg kan jo gå i selvsving.

  Knus og skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din idé Charlotte,fremover hedder det Nattegalens hule. Jeg vil prøve om jeg kan få fat på et romantisk hvidt fuglebur evt.på fod og så lave reden deri. Knus herfra

   Slet
  2. P.ssssss du gav mig en fantastisk ide med det fuglehus. Tusind tak :)

   Slet
 3. Hej Leila
  Hvor er det et hyggeligt sted i har skabt der mellem træerne, og at Mozart lige er med giver en ganske særlig stemning, som jeg godt kan lide.
  Jeg håber inderligt at der bliver masser af lune dage her i sensommeren, selv jeg som er vældig nordisk længtes efter noget sol og varme, så meget at jeg næsten vil trodse flyskrækken;-)
  Ha en skøn dag
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Anette. Ja lad os håbe på en rigtig dejlig varm sensommer,så du ikke behøver at komme op og flyve,når det er dig imod. Jeg smutter ud hver gang der kommer en solstråle og slæber te,bøger og hynder ud.I går fik jeg også min kurv med bøger og pileflet værktøj fundet frem,men så kom regnen. Nå pyt uden regn ingen planter. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

   Slet
 4. Always love seeing your fab photos Hope you are well Love and hugs Carole x

  SvarSlet
  Svar

  1. Thanks for your comment, it was nice of you. It goes up and down with my chronic illness, but I'm glad for life so I try to find something positive to focus on. Hugs from me

   Slet
 5. FANTASTISK - super skønt i jeres have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte,det var sødt sagt.hygge herfra og knus

   Slet
 6. Ihhh hvor ser det dog skønt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte,det var sødt sagt. Hygge herfra og knus

   Slet

Tak fordi du kigge ind på min blog og brugte din tid på det.
Det betyder meget for mig, at dele min glæde ved kreativ husflid
og lidt fra mit liv.
LeilaUdvalgt indlæg

Jul udenfor, med bla.vintage stjerner,beton kugler,lærk og gran.

 Så fik jeg endelig pyntet havebordet på den sydvendte terrasse. Jeg var så heldig at få fat i  to store vintage stjerne-lanterner og havde...